Kantoor te huur: 's-Gravelandseweg 4F, Hilversum

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
125m2 tot 125m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op 's-Gravelandseweg 4F, Hilversum

Deze sfeervolle kantoorruimte vind je in het centrum van Hilversum. De beschikbare ruimte vind je op de 2e verdieping van ‘s Gravelandseweg 4 en is 152m² groot. Het kantoor is voorzien van een complete keuken. De indeling is speels waardoor er twee ruime kantoor gedeeltes, een vergader-/lunchruimte en een, door glas afgeschermde, spreekkamer ontstaan.

Houten plafondbalken maken ruimtes altijd ontzettend sfeervol. Deze robuuste houten balken worden gecombineerd met vele extra’s. Wat dacht je van vloertapijt, glazen scheidingswanden, datakabeling, airconditioning en video-intercom installatie? En dat alles is inclusief! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voors

Tegens

De omgeving van 's-Gravelandseweg 4F, Hilversum

Deze kantoorruimte aan de ‘s Gravelandseweg in Hilversum ligt midden in het bruisende centrum van de stad. Op loopafstand vind je het winkelgebied waar ook veel gezellige restaurants en cafés te vinden zijn.

In de nabije omgeving vind je doorgaande wegen naar Amsterdam of Utrecht. Hierdoor is het kantoor makkelijk te bereiken met de auto. Parkeren kan in de buurt van het pand. Dit kantoor heeft een goede ligging ten opzichte van het openbaar vervoer. Het is maar 10 minuten lopen vanaf Station Hilversum naar ‘s Gravelandseweg.

Wat onze klanten zeggen over 's-Gravelandseweg 4F

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over 's-Gravelandseweg 4F

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Hilversum

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92