Kantoorruimte Hilversum, Mozartlaan 27

Oppervlakte:
28m2 tot 650m2
VergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Mozartlaan 27, Hilversum

Kantoorruimte te huur in een zelfstandig kantoorgebouw aan de Mozartlaan in Hilversum. Het kantoor kenmerkt zich door zijn architectonische uitstraling en is prachtig in een bosrijke omgeving gelegen. De kantoorunit kent een vloeroppervlak van totaal circa 205 m2 gelegen op de eerste verdieping, in de souterrain is er 515 m2 bedrijfsruimte beschikbaar. Je kunt hiervan al vanaf 35 m2 een kantoorruimte huren. In de entreehal van het kantoor is een sfeervolle en gemeenschappelijke ontvangstruimte, welk is voorzien van een pantry en een leestafel. Al met al een uitstekend kantoor voor zowel kleine als middel grote ondernemingen.

Voors

Tegens

De omgeving van Mozartlaan 27, Hilversum

Het kantoorgebouw kan worden gevonden in een mooie groene omgeving aan de Mozartlaan in Hilversum. In de directe omgeving zul je andere bedrijven, diverse scholen en enkele eetgelegenheden aantreffen. 

De kantoorruimte is met de auto eenvoudig te bereiken vanaf de A27, afslag Mediapark. Maar ook met het openbaar vervoer is het kantoor goed te bereiken. Op loopafstand liggen namelijk diverse bushaltes met directe verbindingen naar het station van Hilversum.

Wat onze klanten zeggen over Mozartlaan 27

Mozartlaan 27 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/hilversum/mozartlaan-27

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Prima ontvangst en rondleing door Dhr. van der Heijden!
Mozartlaan 27 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/hilversum/mozartlaan-27

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Met Kirsten alle mogelijkheden letterlijk doorgelopen. Kirsten nam er alle tijd voor. Het leverde een optie op waar we mee verder kunnen. Top!

Schrijf een beoordeling over Mozartlaan 27

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Hilversum

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92