Kantoor te huur: Zijlweg 133A, Haarlem

Oppervlakte:
23m2 tot 277m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalen

Over dit kantoor op Zijlweg 133A, Haarlem

Kantoorruimte te huur in een monumentaal kantoorpand aan de Zijlweg in Haarlem. Het kantorencomplex bestaat uit een klassieke villa en een modern kantoorgebouw, waar een proffesionele werksfeer hangt. De kantoorruimtes zijn modern ingericht en verschillen in grote van 23 m2 tot 277m2. Dit is de ideale vestigingsplek voor alle organisaties/ondernemers die zichtbaar en bereikbaar willen zijn. Ook kunnen er veel contacten en ideeën worden uitgewisseld met andere bewoners in de gemeenschappelijke kantine en spreekkamer.

Voors

Tegens

De omgeving van Zijlweg 133A, Haarlem

Het kantoor ligt aan de Zijlweg 133a, midden in Haarlem. Aan de Zijlweg zijn naast het kantoorgebouw ook nog veel winkels en eetgelegenheden te vinden. Een aantal van deze winkels en eetgelegenheden zijn: Bever, Hatos, Cigo Linda en Lunchroom 't Schouwtje.

Het is een uitstekend bereikbaar kantoorpand. Er zijn diverse bushaltes met bussen die naar het NS station van Haarlem gaan in de buurt van het kantoor. Het kantoorgebouw is met eigen vervoer makkelijk te bereiken via de N200 en de N208.

Wat onze klanten zeggen over Zijlweg 133A

Zijlweg 133A https://www.flexas.nl/kantoorruimte/haarlem/zijlweg-133a

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Mooie ruimtes, alles is net verbouwd. Er is voldoende parkeergelegenheid en ze hebben zelfs een gym! Heel centraal, maar toch rustig gelegen. Ook een leuke ontvangst en rondleiding.
Zijlweg 133A https://www.flexas.nl/kantoorruimte/haarlem/zijlweg-133a

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Ruimtes zagen er prima uit, prima locatie!
Zijlweg 133A https://www.flexas.nl/kantoorruimte/haarlem/zijlweg-133a

Rated 3 out of 5

Door op Kijker

Entree vond ik er niet uitnodigend uitzien. Beetje rommeltje.
De ruimte die ik te zien kreeg was niet wat ik zocht door het raam naar de kleinere ruimte gekeken. Moet nog worden overlegd of die huurders willen verhuizen en ook geen prijs gehoord.

Schrijf een beoordeling over Zijlweg 133A

Direct en gratis informatie aanvragen

Colin Westerneng van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Haarlem

Colin Westerneng

c.westerneng@flexas.nl

+31 85-043 44 95