Kantoor te huur: Leonard Springerlaan 35, Groningen

Oppervlakte:
15m2 tot 6 000m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Leonard Springerlaan 35, Groningen

Op zoek naar kantoorruimte in Groningen aan de Leonard Springerlaan? Het representatieve kantoorgebouw biedt een ware beleving, rustig werken, goede vergaderfaciliteiten en doordat het kantoor gebruikt maakt van duurzame, natuurlijke materialen krijg je een warm gevoel. Er is kantoorruimte te huur tot 6.000 m2. Deze kantoorruimtes zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, kabelgoten ten behoeve van data-, electra- en telefoonbekabeling, mechanische ventilatie, scheidingswanden en vloerbedekking

Voors

Tegens

De omgeving van Leonard Springerlaan 35, Groningen

De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer door de nabijheid van het Centraal Station van Groningen en diverse bushalten in de directe omgeving. Er bevindt zich tevens een bushalte op 50 m afstand. De bereikbaarheid per auto is uitstekend vanwege de ligging nabij het knooppunt Julianaplein, waar de rijkswegen A-7 en A-28 samenkomen. Het gebouw is slechts 300 meter verwijderd vanaf de op- en afrit van de rijksweg A7 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Wat onze klanten zeggen over Leonard Springerlaan 35

Leonard Springerlaan 35 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/groningen/leonard-springerlaan-35

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Toplocatie!

Leonard Springerlaan 35 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/groningen/leonard-springerlaan-35

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Heel erg goed ontvangen, ondanks dat het binnen 1 dag geregeld moest worden. Fijn dat je de mogelijkheid hebt om lekkere broodjes te bestellen en lekkere koffie! Goed bereikbaar vanaf de ring Groningen en leuke en behulpzame medewerkers. Mooie en representatieve locatie!

Schrijf een beoordeling over Leonard Springerlaan 35

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Groningen

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92