Kantoorruimte Groningen, Hoendiep 1

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met onze privacybeleid

Of bel voor gratis advies van onze specialisten: 085 485 21 84
Wij helpen u graag!!

Jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Oppervlakte:
100m2 tot 7 117m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Hoendiep 1, Groningen

Kantoorruimte te huur in een modern kantoorgebouw in Groningen. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1988 onder architectuur van wijlen Bonnema. Dit object is gelegen aan het Hoendiep op de kruising met de Friesestraatweg. Beide wegen zijn drukke doorgaande ontsluitingswegen van en naar het centrum. Hierdoor komt er genoeg verkeer langs het kantoorgebouw. Er is in het kantoorgebouw kantoorruimte te huur vanaf 100 m2 tot circa 7.117 m2. De kantoorruimtes zijn modern en voorzien van alle benodigde voorzieningen. Achter het kantoorgebouw bevindt zich een parkeerterrein met circa 125 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn te gebruiken door de huurders met een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 57 m².

Pros

Cons

Jouw zoektocht naar een nieuw kantoor is onze missie. Wij helpen je graag!

Onze service is geheel gratis. Laat je inspireren en plan vrijblijvend een oriënterende bezichtiging.

De omgeving van Hoendiep 1, Groningen

De kantoorruimte is te vinden aan de rand van de binnenstad van Groningen. Het centrum van Groningen is op loopafstand te bereiken. Hier zijn diverse winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden te vinden. Bij het kantoor zijn verder vooral huizen met zo nu en dan een winkeltje ertussen gelegen.

De bereikbaarheid van het kantoor is uitstekend met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Met eigen vervoer ben je in enkele minuten via de stads- en uitvalswegen op de op- en afrit van de A7. Er zijn diverse bushaltes op loopafstand van het kantoor vindbaar.