Kantoor te huur: Herestraat 83 / Gedempte Zuiderdiep 31, Groningen

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
250m2 tot 1 826m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Herestraat 83 / Gedempte Zuiderdiep 31, Groningen

Kantoorruimte huren in een karakteristiek 30'er jaren kantoorgebouw op een unieke locatie in de binnenstad van Groningen. Met de versieringen aan het kantoorpand van officieuze stadsbeeldhouwer Willem Valk is het kantoorgebouw één van de meest opvallende bouwwerken van de regio. Het modewarenhuis Zara is gevestigd op de begane grond en 1e verdieping. De tweede en derde verdieping worden als kantoorruimte te huur aangeboden vanaf 250 m2 tot circa 1.826 m2. De huurder hiervan zal kantoorruimte met een unieke uitstraling verwerven op een locatie waar gemiddeld op een zaterdag zo'n 25.000 tot 40.000 mensen passeren! 

Voors

Tegens

De omgeving van Herestraat 83 / Gedempte Zuiderdiep 31, Groningen

Het kantoor ligt op een fantastische locatie aan de Herestraat/Gedempte Zuiderdiep in het centrum van Groningen. Het kantoor bevindt zich midden in het druk bezochte winkelcentrum. Je hebt dus een groot aanbod aan winkels, uitgaansmogelijkheden en eetgelegenheden direct tot je beschikking.

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is zeer goed met het openbaar vervoer. Zo zijn er op loopafstand diverse bushaltes te vinden. Met eigen vervoer is het kantoor eveneens goed te bereiken. Via de stadswegen bereik je de omliggende A7 in slechts enkele minuten.

Wat onze klanten zeggen over Herestraat 83 / Gedempte Zuiderdiep 31

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Herestraat 83 / Gedempte Zuiderdiep 31

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Groningen

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92