Kantoorruimte Groningen, Boumaboulevard 91-93

  • Kantoorruimte huren aan de Boumaboulevard in Groningen
  • Kantoorruimte huren aan de Boumaboulevard in Groningen
Oppervlakte:
15m2 tot 1 000m2
Vergaderzalen

Over dit kantoor op Boumaboulevard 91-93, Groningen

Kantoorruimte huren in het voetbalstadion van FC Groningen? Het kan aan de Boumaboulevard in Groningen. Je kunt hier al kantoorruimte huren vanaf 15 m2 tot circa 1.000 m2. Alle voorzieningen en faciliteiten zijn aanwezig in dit moderne kantoorgebouw in Groningen. Er zijn diverse gedeelde vergaderruimte en spreekkamers te huur in het kantoor. Het ideale kantoor voor de voetbal liefhebber.

Voors

Tegens

De omgeving van Boumaboulevard 91-93, Groningen

Je kunt dit kantoor vinden aan de Boumaboulevard in Groningen Oost. Het kantoor bevindt zich direct aan het voetbalstadion van FC Groningen en in de nabije omgeving zijn onder andere een bioscoop en diverse winkels te vinden.

De kantoorruimte heeft een zeer goede bereikbaarheid. Voor het kantoor zijn verschillende bushaltes met diverse buslijnen gelegen. Ook ligt het treinstation Groningen Europapark op loopafstand van het kantoor. Met de auto bereik je het kantoor goed en gemakkelijk via de Europaweg die is aangesloten aan de op- en afrit van de A7.

Wat onze klanten zeggen over Boumaboulevard 91-93

Boumaboulevard 91-93 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/groningen/boumaboulevard-91-93

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Erg mooie ruimte, prima voor mijn bestemming. Tevens was degene die ons de rond leiding gaf erg geduldig. Ik had namelijk 45 minuten vertraging opgelopen maar meneer was erg vriendelijke. De heer Paardekoper bij Flexas heeft mij ook erg goed geholpen nadat ik belde met de mededeling dat ik vertraging had. Kortom, prima ruimte + hele geduldige medewerkers.

Schrijf een beoordeling over Boumaboulevard 91-93

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Groningen

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92