Kantoorruimte Gouda, Wilde Wingerdlaan 259

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
179m2 tot 179m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Wilde Wingerdlaan 259, Gouda

Kantoorruimte te huur aan de Wilde Wingerdlaan nabij het centrum van Gouda. In dit kantoorgebouw is een kantoorruimte te huur van circa 179 m2 op de begane grond. Deze te huren ruimte is uiterst geschikt om te gebruiken als kantoor-, winkel- of praktijkruimte. Het kantoor kan dus voor oneindig veel doeleinden worden gebruikt en is hierdoor geheel naar eigen wens en eigen stijl in te richten. Het kantoor is in het verleden gehuurd geweest door SGSH Stichting Gouds Seniorenwerk & Hulpdienst. 

Voors

Tegens

De omgeving van Wilde Wingerdlaan 259, Gouda

De kantoorruimte bevind zich aan de Wilde Wingerdlaan in Gouda. In de directe omgeving van het kantoor zijn het Groenhovenpark, diverse sportfaciliteien en diverse bedrijven te vinden. Het centrum van Goude is makkelijk te bereiken per bus. Hier heb je een divers aanbod aan winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden.

De bereikbaarheid van het kantoor is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer zeer goed. Voor de deur van het kantoor is een bushalte te vinden met directe verbinding naar het station van Gouda. Met de auto ben je in slechts vijf minuten op de A12 welke direct aansluit op de nabij gelegen A20. Bij het kantoor is het tevens mogelijk om gratis te parkeren.

Wat onze klanten zeggen over Wilde Wingerdlaan 259

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Wilde Wingerdlaan 259

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Gouda

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92