Kantoorruimte Enschede, Hengelosestraat 535

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met onze privacybeleid

Of bel voor gratis advies van onze specialisten: 085 485 21 84
Wij helpen u graag!!

Jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Oppervlakte:
235m2 tot 941m2
24 uur toegangMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Hengelosestraat 535, Enschede

Het kantoor is gelegen op een prominente zichtlocatie op het Business & Science Park, aan de doorgaande weg tussen Enschede en Hengelo. Het kantorenpark laat zich kenmerken door een stijlvolle architectuur en een eigentjdse hoogwaardige bebouwing, uitermate geschikt voor de zakelijke dienstverlening. Naast de zakelijke dienstverlening is het Business & Science Park ook uitermate geschikt als vestigingslocatie voor science bedrijven. Door onder andere de aanwezigheid van de Universiteit Twente, hebben zich hier reeds meerdere science bedrijven gevestigd, te weten: Lucent Technologies, Zeton, BTG, Laser, Innovadis, Procédé en meerdere internetbedrijven. Met de aanwezigheid van het tweede internetknooppunt van Nederland, NDIX en de beschikbare glasvezel infrastructuren zijn de ICT faciliteiten op een hoog niveau.

Pros

Cons

Jouw zoektocht naar een nieuw kantoor is onze missie. Wij helpen je graag!

Onze service is geheel gratis. Laat je inspireren en plan vrijblijvend een oriënterende bezichtiging.

De omgeving van Hengelosestraat 535, Enschede

Het kantoor is te vinden op het Business & Science Park aan de Hengelosestraat in Enschede. Gerenommeerde bedrijven die op dit Business & Science Park zijn gevestigd zijn Lucent Technologies, Ministerie van Defensie, V&L, TUI, Deloitte, Kienhuis Hoving en Stork.

Het kantoor is goed te bereiken. Voor de deur zijn twee bushaltes met diverse buslijnen gelegen. Met de auto bereik je het kantoor via de stadswegen die aansluiten op de rijkswegen A1 en de A35.