Kantoorruimte Eindhoven, Vestdijk 23

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
60m2 tot 130m2

Over dit kantoor op Vestdijk 23, Eindhoven

Heb je wel eens zo'n prachtig kantoor gezien? Het is nu mogelijk om kantoorruimte te huren in deze monumentale kantoorvilla aan de Vestdijk in Eindhoven. Het betreft de kantoorruimte op de tweede verdieping. Het kantoor is gevestigd op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Eindhoven, langs de doorgaande weg, genaamd Vestdijk. Het kantoor is in het verleden gebruikt als bank en daardoor zeer representatief. De eerste verdieping en de begane grond worden gehuurd door een bedrijf gespecialiseerd in korte termijn huur van huizen, kamers en villa's.

Voors

Tegens

De omgeving van Vestdijk 23, Eindhoven

Het kantoor bevindt zich in het prachtige centrum van Eindhoven. In de buurt zijn diverse winkels en restaurants gevestigd. Bovendien vindt je hier de volgende bedrijven; Lage Landen, Pullman Cocagne Hotel, Restaurant Ravensdonck, ABN Amro en ING Bank gevestigd.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte is zeer goed. Op één minuut loopafstand zijn vind je het NS-station van Eindhoven, vanaf hier kan je verder met de trein of bus. Met de auto kan je binnen 5 à 10 minuten naar de ring van Eindhoven rijden. Vanaf hier zijn snelwegen naar onder andere Amsterdam en Maastricht.

Wat onze klanten zeggen over Vestdijk 23

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Vestdijk 23

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Eindhoven

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92