Kantoor te huur: Lichttoren 32, Eindhoven

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
12m2 tot 4 000m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalen

Over dit kantoor op Lichttoren 32, Eindhoven

Deze kantoorruimte is gevestigd in de Lichttoren, de voormalige gloeilampenfabriek van Philips in het hart van Eindhoven,te midden van diverse winkels en horeca. Op deze historische locatie van bijna 4.000m2 vind je ruimte voor meetings en evenementen, maar ook meerdere kantoorruimtes en flexplekken. De grote industriële ruimtes met hoge plafonds, de hippe inrichting en de centrale ligging maken deze locatie extra bijzonder. 

De flexplekken en kantoorunits zijn stijlvol ingericht en worden via een all-in concept verhuurd, inclusief receptioniste, schoonmaak, lounge met koffiemachine, printer, et cetera. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse ruimtes om klanten te ontvangen, te vergaderen, trainingen te geven of events te houden. Bovendien worden regelmatig vrijblijvende sociale activiteiten georganiseerd om de community te versterken en het co-worken te bevorderen. 

Voors

Tegens

De omgeving van Lichttoren 32, Eindhoven

De ligging van dit kantoor is perfect. In de binnenstad, op vier minuten lopen vanaf het Centraal Station. Verder ligt bushalte Eindhoven Piazza letterlijk voor de deur. Ook met de auto reis je gemakkelijk naar dit kantoorgebouw. Vanaf zowel de A2, als de A67 en A50 ben je binnen 15 reisminuten op kantoor. Doordat het kantoorpand direct aan een hotel ligt kunnen je gasten en relaties letterlijk om de hoek logeren.

Wat onze klanten zeggen over Lichttoren 32

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Lichttoren 32

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Eindhoven

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92