Kantoorruimte Doetinchem, Gezellenlaan 12

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen ga je akkoord met onze privacybeleid

Of bel voor gratis advies van onze specialisten: 085 485 21 84
Wij helpen u graag!!

Jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Oppervlakte:
34m2 tot 1 101m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Gezellenlaan 12, Doetinchem

Kantoorruimte te huur aan de Gezellenlaan in Doetinchem. Er is kantoorruimte te huur vanaf 34 m2 tot circa 1.101 m2. De kantoorruimte is representatief en kan in overleg opgedeeld verhuurd worden. Het kantoor beschikt over vloerbedekking, luchtbehandeling, airconditioning, te openen ramen, kabelgoten met databekabeling, een dakterras, pantry en toilet groepen. Dit maakt het een kantoor voor zowel nieuwe als ervaren odernemers zeer interessant. Bovendien is het dakterras uitstekend voor borrels en tijdens zomerse dagen!

Pros

Cons

Jouw zoektocht naar een nieuw kantoor is onze missie. Wij helpen je graag!

Onze service is geheel gratis. Laat je inspireren en plan vrijblijvend een oriënterende bezichtiging.

De omgeving van Gezellenlaan 12, Doetinchem

Deze kantoorruimte is te vinden aan de Gezellenlaan in Doetinchem. Het kantoor wordt omringd door diverse andere bedrijven, waaronder Fossil Europe, Meccon Engineering, Janssen Interim Services, Rabelink Logistics. Verder bevinden zich nog een school en een kerk in de nabije omgeving van het kantoor.

Het kantoor geniet een goede bereikbaarheid. Met het openbaar vervoer bereik je het kantoor via de op twee minuten loopafstand gelegen bushalte. Waar een bus met directe verbinding naar Doetinchem Station rijdt. Met de auto bereik je het kantoor via de op vier minuten gelegen op- en afrit van de A18.