Kantoorruimte Den Haag, Waldorpstraat 11-17

Oppervlakte:
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Waldorpstraat 11-17, Den Haag

Kantoorruimte huren aan de Waldorpstaat in Den Haag Haagse Hout? Dat kan in dit imposante kantoorgebouw. De huur mogelijkheden zijn zeer flexibel. Zo kan je al een eigen afgesloten kantoorruimte of in een openbare ruimte huren vanaf één werkplek. Er zijn zeer flexibele huurvoorwaarden verbonden aan het huren van werkplekken in dit kantoor. Hierdoor is het mogelijk om je kantoorruimte met je bedrijf mee te laten groeien. De werkplekken worden volledig gestoffeerd opgeleverd en er geldt een opzegtermijn van slechts één maand. Dit voormalig Expeditieknooppunt van de voormalige PTT Post is op unieke wijze getransformeerd tot een combinatie van retail- en kantoorruimte. Werkomgeving, vergaderfaciliteiten, horeca en vrijetijdsbestedingen zijn allemaal verwerkt in dit karakteristieke industriële complex. Op de begane grond en bovengelegen drie verdiepingen is met een separate ingang het Outdoor & Travel Center gevestigd met onder meer Bever Zwerfsport, Europa´s grootste ijsklimmuur, een duikschool met duikbassin, horeca en andere faciliteiten.

Voors

Tegens

De omgeving van Waldorpstraat 11-17, Den Haag

Deze kantoorruimte bevindt zich op een fantastische locatie vlakbij treinstation Den Haag Holland Spoor en het centrum. In zowel de omgeving als het gebouw zelf zijn diverse lunch en dinergelegenheden. In de buurt van het kantoor zijn onder andere; een aantal ministeries, T-Mobile en de consumentenbond gevestigd.

Het kantoor is uitstekend te bereiken per eigen vervoer en met het openbaar vervoer. Met de auto rijd je van en naar de A12 in slechts enkele minuten. Bovendien ligt recht voor het kantoor NS-station Den Haag Holland Spoor.

Wat onze klanten zeggen over Waldorpstraat 11-17

Nog geen reviews geschreven

Hans

woensdag 18 mei, 2016

“Een van de schoonste panden die ik ooit heb gezien,! Ik ben heel netjes behandeld, het pand is verder heel goed beveiligd. Wat ik ook erg posotief vond is dat het vergaderen en het meubilair allemaal inclusief de prijs is.”

Nog geen reviews geschreven

Araff

donderdag 15 september, 2016

“Wij waren bijzonder positief verrast door de uitstraling van dit kantoor. Het is een erg representatieve locatie en de ontvangst was hartelijk. Wat ook telt is dat het goed betaalbaar is, wij gaan huren!”

Direct en gratis informatie aanvragen

Colin Westerneng van Flexas.nl

Jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Colin Westerneng

c.westerneng@flexas.nl

+31 85-043 44 95