Kantoorruimte Den Haag, Kerketuinenweg 2-4 - Kerketuinen

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met onze privacybeleid

Of bel voor gratis advies van onze specialisten: 085 485 21 84
Wij helpen u graag!!

Jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Oppervlakte:
250m2 tot 1 740m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Kerketuinenweg 2-4, Den Haag

Kantoorruimte huren aan de Kerketuinenweg in Den Haag? Wij bieden deze kantoorruimte aan op bedrijvenpark Kerketuinen. Het kantoor is zeer prominent gesitueerd tussen de Kerketuinenweg en de Dedemsvaartweg. Op deze wegen rijden iedere dag zeer veel automobilisten en ben je fantastisch opvallend in zicht. De kantoorruimte beschikt over een openvloer met over de gehele lengte ramen. Dankzij de grote hoeveelheid lichtinval is dit een aangename werkplek voor ondernemers of werknemers.

Pros

Cons

Jouw zoektocht naar een nieuw kantoor is onze missie. Wij helpen je graag!

Onze service is geheel gratis. Laat je inspireren en plan vrijblijvend een oriënterende bezichtiging.

De omgeving van Kerketuinenweg 2-4, Den Haag

Deze kantoorruimte bevindt zich aan de Kerketuinenweg in Den Haag. Het kantoor staat op bedrijventerrein Kerketuinen, dit is een relatief nieuw bedrijven terrein waar de ambachtelijke en industriéle bedrijvigheid sterk vertegenwoordigd is. Veel voorkomende vestigingen zijn drukkerijen, garagebedrijven, groothandelsbedrijven en dienstverlenende bedrijven.

De bereikbaarheid van het kantoor is zeer goed, zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer. Op eigen terrein zijn circa 102 parkeerplaatsen beschikbaar en door de aanleg van de verlengde A4 is er goede aansluiting op het rijkswegennet. De A13, A4 en A12 zijn binnen vijf minuten te bereiken. De afstand naar het centrum is ongeveer 5 kilometer. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Tramlijn 6 en buslijn 14 hebben een halte op 300 meter afstand. Tevens stoppen bus 125, 126, 136 en 139 bij een halte op loopafstand.