Kantoorruimte Den Bosch, Veemarktkade 8

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
162m2 tot 162m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op Veemarktkade 8, Den Bosch

Zoek je een kantoorruimte in Den Bosch? Vestig je dan in een uniek gebouw: De Gruyter Fabriek! Deze voormalige levensmiddelenfabriek werd in 1818 geopend door Piet de Gruyter. Het bedrijf groeide uit en vestigde verschillende winkels in de regio. In de jaren '30 van de 20e eeuw startte de Gruyter met het bouwen van het kantoorpand en de fabriekshallen aan de Veemarktkade. Door de oorlog kon deze bouw pas afgerond worden in 1956. Helaas ging De Gruyter in de jaren '60 ten onderen en werd het bedrijf in de jaren '70 overgenomen door familiebedrijf SHV (o.a. van Makro en Mammoet) en de Spar. Maar niemand vergeet ooit de slogan 'Het snoepje van de week', waar De Gruyter zo bekend om staat.

Gelukkig heeft De Gruyter Fabriek een nieuwe bestemming gekregen. Vandaag de dag zijn er 185 ondernemingen uit de creatieve industrie gehuisvest in het kantoor en in de fabriekshallen. Nergens in Nederland zijn zoveel creatieve en innovatie ondernemers en kunstenaars te vinden onder één dak. Wil jij je als creatieve of innovatieve ondernemer of kunstenaar ook vestigen in De Gruyter Fabriek? Wacht niet te lang, want dit industriële concept is inmens populair. Er is in totaal een oppervlakte van 162m² beschikbaar. Als huurder maak je gratis gebruik van een actieve community en kun je netwerken en socializen in de Brasserie van De Gruyter Fabriek. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid beschikbaar waarvan een aantal is voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen. 

Verhuur in De Gruyter Fabriek is alleen toegestaan voor bedrijven uit de creatieve sector en de ontwerpende ICT.

Voors

Tegens

De omgeving van Veemarktkade 8, Den Bosch

Deze kantoorruimte in De Gruyter Fabriek is gelokaliseerd ten noorden van het historische centrum van Den Bosch. Direct naast De Gruyter Fabriek vind je de Brabanthallen, waar jaarlijks diverse beurzen, congressen en concerten worden georganiseerd. In de nabije omgeving vind je meer bruisende concepten waar het hart van een creatieve ondernemer harder van gaat kloppen. Als je de hoek om loopt, vind je, aan de Veemarktweg namelijk de Verkadefabriek en de Tramkade. Deze twee pareltjes sluiten perfect aan bij het industriële en innovatieve concept van de vernieuwde Gruyter Fabriek. Bij de Tramkade is een complex met drie gebouwen te vinden waar experimenteren en vernieuwen centraal staan. Hier worden feesten gehouden maar ook workshops en evenementen. In de voormalige Verkadefabriek kun je terecht voor films, theater en diners.

Last but not least: hoe bereik je De Gruyter Fabriek? Het treinstation van Den Bosch ligt op korte loopafstand. Met de auto rijd je vanaf de A59 via de Rietveldenweg in enkele minuten het terrein van De Gruyter Fabriek op. 

Wat onze klanten zeggen over Veemarktkade 8

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Veemarktkade 8

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Den Bosch

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92