Kantoorruimte Den Bosch, Reitscheweg 45

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
310m2 tot 1 121m2
24 uur toegangVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op Reitscheweg 45, Den Bosch

Zoek je een kantoorruimte in Den Bosch waar je echt goed kan ondernemen? In het kantoorgebouw aan de Reitscheweg vinden alle soorten ondernemers hun plekje: klein, groot, startend en zelfs multinationals. 

Er zijn in het kantoor veel faciliteiten aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld vergaderen in een van de stijlvolle vergaderruimtes, klanten ontvangen in de spectaculaire meetingroom of gewoon hard werken in een aangename kantooromgeving. Er is ook voldoende mogelijkheid om aan de bedrijvigheid te ontsnappen en even te ontspannen. De kantoorruimtes worden turn-key opgeleverd en kunnen in principe morgen al worden gebruikt. Wil je toch liever een ruimte in eigen stijl om je bedrijf zo goed mogelijk te presenteren? In overleg zijn de kantoorruimte geheel naar eigen wens inrichten. Tot slot is er ook nog een work-out ruimte waar je even stoom af kan blazen. 

Voors

Tegens

De omgeving van Reitscheweg 45, Den Bosch

Het kantoor bevindt zich aan de Reitscheweg in Den Bosch. In de directe omgeving van het kantoor zijn bedrijven en winkels als The Adventure, Prenetal, Leen Bakker en Kwantum te vinden.

Dit is een locatie met uitstekende bereikbaarheid. Het kantoorpand staat op een zichtlocatie aan de A2 en er is een afrit vlakbij het kantoor. Op loopafstand is een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het NS station van 's Hertogenbosch.

Wat onze klanten zeggen over Reitscheweg 45

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Reitscheweg 45

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Den Bosch

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92