Kantoorruimte Den Bosch, Goudsbloemvallei 31-39

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met onze privacybeleid

Of bel voor gratis advies van onze specialisten: 085 485 21 84
Wij helpen u graag!!

Jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Oppervlakte:
262m2 tot 655m2
Receptie

Over dit kantoor op Goudsbloemvallei 31-39, Den Bosch

Kantoorruimte beschikbaar om te huren aan de Goudsbloemvallei in Den Bosch. Dit Comfortabel gelegen kantoor bevindt zich op een zichtlocatie vanaf de Maaspoortweg op het bedrijvenpark Maaspoort. Door deze gunstige ligging kunnen passerende weggebruikers niet om het kantoor heen. Tegenover het gebouw ligt recreatiegebied de "Noorderplas". De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt 2.614 m². Momenteel is het mogelijk om kantoorruimte te huren vanaf 262 m² beschikbaar. Op het openbare parkeerterrein rondom het gebouw kan kosteloos worden geparkeerd.

Pros

Cons

Jouw zoektocht naar een nieuw kantoor is onze missie. Wij helpen je graag!

Onze service is geheel gratis. Laat je inspireren en plan vrijblijvend een oriënterende bezichtiging.

De omgeving van Goudsbloemvallei 31-39, Den Bosch

Het kantoor is te vinden aan de Goudsbloemvallei 31-39 in Den Bosch. Pal naast het kantoor is het groene en vooral mooie Burgermeester van Zwietenpark gelegen met te midden daarvan de Noorderplas.

Door de ligging aan de op-en afritten van de Maasroute ( Rijksweg A59) is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend. Rijksweg A59 geeft op korte afstand aansluiting op de Rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht). Dankzij het openbare parkeerterrein is er altijd voldoen gratis parkeergelegenheid rondom het kantoor. Als je liever met het openbaar vervoer reist kun je direct voor het kantoor een bushalte met een rechtstreekse aansluiting op het Centraal NS station van 's-Hertogenbosch vinden.