Kantoorruimte Den Bosch, Europalaan 6

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
362m2 tot 1 845m2
24 uur toegangVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op Europalaan 6, Den Bosch

Wilt u graag kantoorruimte huren in Den Bosch in een modern en luxe kantoor? Dat kan nu in dit kantoor op het populaire bedrijventerrein De Herven langs de A2. Het kantoor bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie waar dagelijks zo'n 100.000 automobilisten langsrijden. Het kantoor en bedrijf stammen uit 1985 en zijn sinds enkele jaren apart verhuurd. Gecombineerd huren is tevens mogelijk. Het kantoor telt vier bouwlagen en heeft naast een centrale receptie ook een bedrijfsrestaurant. Een bijzondere vide zorgt dat ook in het midden van alle verdiepingen extra daglicht komt. De beschikbare kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 2.231 m2. 

Voors

Tegens

De omgeving van Europalaan 6, Den Bosch

De kantoorruimte aan Europalaan op bedrijvenpark de Herven in Den Bosch is uiterst geschikt voor ondernemingen die goed bereikbaar en zichtbaar willen zijn. In de omgeving zijn diverse gerenomeerde bedrijven als SAP Nederland, Panasonic Benelux en Ricoh Nederland gevestigd. Bovendien zijn er in de omgeving diverse andere voorzieningen beschikbaar.

Het kantoorgebouw ligt praktisch aan de op- en afritten van de A2 en is voor automobilisten dus altijd goed bereikbaar. Parkeerruimte is er in overvloed op een groot verhard terrein bij het complex. Als je liever met het openbaar vervoer reist kun je om de hoek de bus naa NS-station ’s Hertogenbosch centraal nemen.

Wat onze klanten zeggen over Europalaan 6

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Europalaan 6

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Den Bosch

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92