Kantoor te huur: Rivium Boulevard 82-100, Capelle aan den IJssel

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
175m2 tot 1 636m2

Over dit kantoor op Rivium Boulevard 82-100, Capelle aan den IJssel

Op zoek naar kantoorruimte in een zelfstandige kantoorgebouw gelegen in Capelle aan den IJssel. Dit kantoorgebouw dat kan worden gevonden aan de Rivium Boulevard bestaat uit twee vleugels. Je kunt in dit kantoor al kantoorruimte huren vanaf 175 m2 tot circa 1.636 m2. Tevens is er de mogelijkheid om een gehele vleugel te huren. De kantoorruimtes in dit gebouw zijn netjes onderhouden, voorzien van vloerbedekking en zijn geheel naar eigen wens in te richten.

Voors

Tegens

De omgeving van Rivium Boulevard 82-100, Capelle aan den IJssel

Het kantoor bevindt zich op een prominente plek op het kantorenpark Rivium in Capelle aan den IJssel. Op het bedrijvenpark zijn hoogwaardige bedrijven gevestigd zoals: Origin, Shell Verkoop, Imtech en HBG. 

De bereikbaarheid van het kantoor is met de auto uitstekend. Je bereikt het kantoor via de op- en afritten van de Abraham van Rijckevorselweg. De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is met het openbaar vervoer eveneens zeer goed. Op het park is een Parc Shuttle gelegen waarmee een rechtstreekse verbinding wordt onderhouden met het metrostation Kralingse Zoom. Verder zijn er nog bushaltes met directe verbindingen naar de metrostations Capelsebrug, Kralingse Zoom en Rotterdam CS.

Wat onze klanten zeggen over Rivium Boulevard 82-100

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Rivium Boulevard 82-100

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Capelle aan den IJssel

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92