Kantoor te huur: Cypresbaan 2-20, Capelle aan den IJssel

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
120m2 tot 1 522m2
ReceptieVergaderzalen

Over dit kantoor op Cypresbaan 2-20, Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte te huur in vier representatieve en vrijstaande kantoorgebouwen op een uitstekende zichtlocatie vanaf de Hoofdweg. De kantoorgebouwen zijn gelegen op het bedrijventerrein Hoofdweg te Capelle aan den IJssel. Er is kantoorruimte te huur vanaf 120 m2 tot circa 1.522 m2 verdeeld over deze vier kantoorgebouwen aan de Cypresbaan. Deze kantoorruimtes zijn modern en voorzien van alle benodigde voorzieningen. Eveneens kun je de kantoren inrichten zoals jij deze wilt hebben.

Voors

Tegens

De omgeving van Cypresbaan 2-20, Capelle aan den IJssel

Het kantoor is te vinden aan de Cypresbaan 2-20 in Capelle aan den IJssel. In de nabije omgeving van het de kantoorgebouwen zijn diverse winkels en bedrijven gevestigd op het zelfde populaire bedrijventerrein als waar de kantoren zijn gelegen.

De bereikbaarheid van het Hoofdweggebied is met de auto uitstekend door de ligging. De kantoren liggen vrijwel direct aan de op- en afritten van de rijksweg A20 (afslag 16 Capelle aan den IJssel/ Rotterdam Prins Alexander). Naast de mooi gelegen kantoorgebouwen zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Er is een directe busverbinding enerzijds naar het nabij gelegen NS-/metro-station Alexander en anderzijds naar Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda. Op loopafstand is ook het treinstation Capelle Schollevaar te bereiken.

Wat onze klanten zeggen over Cypresbaan 2-20

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Cypresbaan 2-20

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Capelle aan den IJssel

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92