Kantoor te huur: Tinstraat 3-5, Breda

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
350m2 tot 1 380m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Tinstraat 3-5, Breda

Dit kantoorgebouw ligt op bedrijvenpark ‘’Westerhage’ langs de snelweg A16. We kunnen hier spreken van een zichtlocatie. Het object is recent aan de buitenzijde gerenoveerd en op kort termijn zullen ook de entree en verdere openbare ruimten in het gebouw een modernisering ondergaan.


Op dit moment zijn er 3 kantoorruimtes in het gebouw beschikbaar voor verhuur. Een daarvan, gelegen op de begane grond, is voorzien van een kleine overheaddeur. Deze ruimte is uitermate geschikt voor kantooractiviteiten in combinatie met showroom, assemblage en/of beperkte storage.

Voors

Tegens

De omgeving van Tinstraat 3-5, Breda

Het gebied “Westerhage’ is een bedrijvenpark gelegen aan de westkant van Breda langs de snelweg A16. Op het park zijn tal van gerenommeerde bedrijven gehuisvest zoals o.a. BIC, Toshiba, ABAB Accountants, Alpro Soya, Maandag, Duni, Hills Pet Nutricion, het hoofdkwartier van de Luchtmacht, etc. Het gebied ligt min of meer aan de entree van Breda. Voorzieningen zoals winkels, horeca etc. liggen op een afstand van circa 1 km. De locatie is perfect als u een goede bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaar vervoer en de aanwezigheid van voorzieningen in de nabije omgeving wilt combineren.

Wat onze klanten zeggen over Tinstraat 3-5

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Tinstraat 3-5

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Breda

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92