Kantoor te huur: Hoge Mosten 2, Breda

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
220m2 tot 1 035m2
Meubels optioneel

Over dit kantoor op Hoge Mosten 2, Breda

Er is kantoorruimte te huur in dit representatie kantoorgebouw aan de Hoge Mosten 2 in Breda. Er is kantoorruimte te huur vanaf 220 m2 tot circa 1.035 m2 in het kantoorgebouw. Deze kantoorruimtes zijn goed verzorgd en kunnen volledig naar eigen wens worden ingericht. Het kantoorgebouw beschikt verder over airconditioning in de kantoorruimtes, een pantry, gescheiden toiletgroepen, scheidingswanden en verlichtingsarmaturen.

Voors

Tegens

De omgeving van Hoge Mosten 2, Breda

Het kantoorpand is gelegen in een aantrekkelijk zakencentrum aan de Hoge Mosten 2 in Breda. In de directe omgeving zijn een groot aantal gerenommeerde bedrijven te vinden, zoals Heliview, ABAB accountants,Yacht en De Luchtmacht. Tegenover het gebouw ligt bovendien een onlangs geheel vernieuwde Bastion hotel.

Het kantoor heeft een uitstekende bereikbaarheid. De ligging direct aan de A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) staat borg voor een uitstekende bereikbaarheid voor automobilisten. Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt op loopafstand het NS-station "Breda-Prinsenbeek". Voor het station bevinden zich bushaltes ten behoeve van het stadsvervoer.

Wat onze klanten zeggen over Hoge Mosten 2

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Hoge Mosten 2

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Breda

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92