Kantoor te huur: Tolnasingel 3, Bodegraven

Oppervlakte:
25m2 tot 500m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Tolnasingel 3, Bodegraven

Dit business center aan de Tolnasingel in Bodegraven is een luxe kantoorgebouw met diverse faciliteiten. Zo is er een receptioniste aanwezig die de telefoon kan beantwoorden, bezoekers kan ontvangen en eventuele secretariele services kan uitvoeren. Verder kun je gebruik maken van diverse vergaderruimten. Vanaf circa 25 m² is er al een kantoorunit beschikbaar, echter kun je hier ook voor enkele honderden meters huren. Het kantoorgebouw is gelegen op een uitstekende locatie, op bedrijventerrein Groote Wetering, nabij de N11 en de A12.

Voors

Tegens

De omgeving van Tolnasingel 3, Bodegraven

Het kantoorpand kan worden gevonden aan de Tolnasingel in Bodegraven. In de nabije omgeving van het kantoor zijn diverse bedrijven als Van Dijk Gevelsteen, Tech Data Nederland, Griffioen Transport en Jumbo gevestigd.

Het kantoor is zeer goed te bereiken met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Op een kleine loopafstand van het kantoor is een bushalte met directe verbindingen naar Gouda en Bodegraven gelegen. Mete eigen vervoer bereik je in enkele minuten de nabij gelegen N11 en A12.

Wat onze klanten zeggen over Tolnasingel 3

Tolnasingel 3 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/bodegraven/tolnasingel-3

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Het zag verder netjes uit. Voorkeur gaat uit naar de kleine ruimte van zo'n 15m2.

Schrijf een beoordeling over Tolnasingel 3

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Bodegraven

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92