Kantoorruimte Arnhem, Vossenstraat 6

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
60m2 tot 196m2
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Vossenstraat 6, Arnhem

Dit kantoorgebouw aan de Vossenstraat weet zich te onderscheiden door het zakelijke karakter. De complete huisvestingsmogelijkheden, welke op een unieke locatie worden aangeboden, maken dit kantoor echt bijzonder. Het kantoorpand in Arnhem is voorzien van een parkeerkelder en parkeerplekken op het maaiveld. In totaal zijn er 91 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast biedt de centrale parkeergarage "langstraat" zo nodig extra parkeermogelijkheden.

Voors

Tegens

De omgeving van Vossenstraat 6, Arnhem

Het kantoor kan worden gevonden aan de Vossenstraat 6 in Arnhem. Op een kleine drie minuten loopafstand is het winkelgebied van Arnhem gevestigd. Hier kun je veel van de welbekende winkels vinden. Ook zijn er veel eetgelegenheden in dit gebied te vinden.

Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Op slechts 7 minuten lopen van het kantoor ligt het NS Centraal Station Arnhem. In de directe omgeving kan ook handig gebruik worden gemaakt van de diverse buslijnen. Met eigen vervoer is het kantoorpand goed te bereiken via de A325 en de N225.

Wat onze klanten zeggen over Vossenstraat 6

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Vossenstraat 6

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Arnhem

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92