Kantoor te huur: Nieuwe Stationsstraat 20, Arnhem

Oppervlakte:
8m2 tot 900m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Nieuwe Stationsstraat 20, Arnhem

Kantoorruimte in een business center in een zeer markant en zichtbaar kantoorgebouw in Arnhem. Het gebouw is zeer centraal gelegen boven het station in het hart van het Arnhemse zakenwijk.

De kantoorruimtes worden compleet ingericht met fullservice concept. Desgewenst kunnen de ruimtes naar eigen doeleinden worden ingericht. U kunt in de ruimtes gebruikmaken van Wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team.Tevens zijn er vergaderruimtes met videoconference aanwezig.

Het is de ideale locatie om uw bedrijf professioneel te presenteren. In het pand zijn banken, IT-specialisten en toonaangevende dansondernemingen gevestigd. De bereikbaarheid van het object is zeer goed. Parkeren kun je in een parkeergarage in de buurt.

Voors

Tegens

De omgeving van Nieuwe Stationsstraat 20, Arnhem

Het kantoor in Arnhem kan worden gevonden aan de Nieuwe Stationsstraat. Het winkelcentrum van Arnhem is op loopafstand van het kantoorpand te vinden. Hierdoor heb je een groot aanbod aan winkels, eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden tot je beschikking.

De bereikbaarheid van het kantoor kan niet beter. Het station van Arnhem ligt direct voor de deur. Het openbaar vervoer per bus en trein is dus geen enkel probleem. Met de auto is het kantoor goed te bereiken via de uitvalswegen die aansluiten op de A50 en de A325.

Wat onze klanten zeggen over Nieuwe Stationsstraat 20

Nieuwe Stationsstraat 20 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/arnhem/nieuwe-stationsstraat-20

Rated 5 out of 5

Door op Huurder van 2 werkplekken op Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9, Arnhem

Heel erg leuk gesprek en een zeer fijne bezichtiging. Het is een prachtig gebouw.

Schrijf een beoordeling over Nieuwe Stationsstraat 20

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Arnhem

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92