Kantoorruimte Arnhem, Kroonpark 6

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
200m2 tot 2 067m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Kroonpark 6, Arnhem

Kantoorruimte te huur aan het Kroonpark in Arnhem. Het kantoorgebouw is van zeer hoog niveau en heeft een moderne uitstraling. Het moderne kantoorgebouw is onder meer voorzien van een energiezuinig koel- en verwarmingssysteem en zonwerende beglazing. De multifunctionele indelingsmogelijkheden maken het mogelijk om zowel één als meerdere huurders te huisvesten. Voor iedere huurder wordt de kantoorruimte turn key en 'op maat' opgeleverd. De totale verhuurbare oppervlakte is 2.067 m². Naast het kantoorgebouw bevindt zich een ruime parkeergarage met parkeergelegenheid voor 72 voertuigen. Er is ook een fietsenstalling aanwezig.

Voors

Tegens

De omgeving van Kroonpark 6, Arnhem

Het kantoor is terug te vinden aan het Kroonpark in Arnhem. In de buurt van het kantoorgebouw zijn onder andere diverse bedrijven en woonwijken te vinden. Ook bevindt zich op loopafstand vanaf het kantoor het Winkelcentrum Kronenburg.

De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer kan niet beter. Op een kleine loopafstand vanaf het kantoor is een bushalte met directe verbinding naar het centraal station van Arnhem gelegen. Met eigen vervoer bereik je het kantoorpand zeer makkelijk via de nabij gelegen op- en afrit van de A325.

Wat onze klanten zeggen over Kroonpark 6

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Kroonpark 6

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Arnhem

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92