Kantoor te huur: Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9, Arnhem

Oppervlakte:
8m2 tot 100m2
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9, Arnhem

Kantoorruimte te huur op top locatie in in dit business center in Arnhem. Het kantoor aan de Eusebiusbuitensingel bestaat uit drie moumentale kantoorpanden waar je kantoorruimte kunt huren vanaf 8 m². Deze kantoorruimte is in het bijzonder geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een kantoor met flexibele contractmogelijkheden en die van alle benodigde faciliteiten is voorzien. 

Voors

Tegens

De omgeving van Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9, Arnhem

Het monumentale kantoorpand kan worden gevonden aan de Eusebiusbuitensingel in Arnhem. Voor de deur van het kantoor vind je het mooie Musispark. Verder zijn er diverse winkels, eetgelegenheden en scholen in de nabije omgeving van het kantoor gevestigd. 

Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Om de hoek bij het kantoorpand is namelijk een tweetal bushaltes te vinden met directe verbinding naar het centraal station van Arnhem. Met eigen vervoer is het kantoor goed te bereiken via de stadswegen die aansluiten op de omliggende A325 en de A12.

Wat onze klanten zeggen over Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9

Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/arnhem/eusebiusbuitensingel-7-8-9

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Fijne ontvangst door Cindy. Rondleiding gehad en goede indruk van het gebouw gekregen. Erg fijn dat ik 's middags in Nijmegen nog een andere ruimte kon bezichtigen.
Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/arnhem/eusebiusbuitensingel-7-8-9

Rated 2 out of 5

Door op Kijker

Mooi gebouw, de ruimtes waren erg muf en de vloerbedekking vaak vies. Daarnaast bleef het water staan onder de vlonders op een balkon. Niet de manier om een kantoor te verkopen. Er is wel doorheen te kijken, maar daar moet je moeite voor doen. Het blijft nog wel een optie voor mij, maar ik kijk nog wel verder.

Schrijf een beoordeling over Eusebiusbuitensingel 7, 8, 9

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Arnhem

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92