Kantoorruimte Apeldoorn, Stadskade 460

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
98m2 tot 98m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Stadskade 460, Apeldoorn

Kantoorruimte te huur aan de Stadskade te Apeldoorn. Het kantoorgebouw is in 2003 gebouwd met uitzicht over het Apeldoorn Kanaal. Het kantoor is zeer geschikt voor kleine bedrijven en bedrijven die een doorstart maken vanaf de zolderkamer. In het kantoorgebouw bevindt zich een pantry met toilet, een CV, een boiler en is in te delen tot circa zes werkplekken. Voor het kantoor zijn betaalde parkeerplaatsen beschikbaar en in de omgeving zijn er gratis parkeerplaatsen aanwezig. Tevens krijg je als huurder één parkeerplaats in de parkeerkelder.

Voors

Tegens

De omgeving van Stadskade 460, Apeldoorn

Je kunt de kantoorruimte vinden aan de Stadskade in Apeldoorn. Om de hoek bij het kantoor is een winkelstraat met diverse winkels en eetgelegenheden te vinden. Verder vind je in de nabije omgeving van het kantoor nog diverse scholen.

De bereikbaarheid van het kantoor is goed door de centrale ligging in het oosten van Nederland. Op loopafstand van het kantoor is het station van Apeldoorn gelegen. Hier gaan diverse bussen en treinen. Met eigen vervoer kun je het kantoor bereiken via de stadswegen die aansluiten op de A1 en de A50. 

Wat onze klanten zeggen over Stadskade 460

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Stadskade 460

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Apeldoorn

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92