Kantoor te huur: Roggestraat 111, Apeldoorn

Oppervlakte:
20m2 tot 4 000m2
24 uur toegangVergaderzalen

Over dit kantoor op Roggestraat 111, Apeldoorn

Trendy kantoor te huur in de binnenstad van Apeldoorn! Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Apeldoorn? Dit kantoor heeft de ideale ligging en heeft geschikte ruimte voor ieder soort onderneming. Je huurt hier een eigen kantoorruimte of flexplek inclusief alle aanwezige faciliteiten en extra services. Het kantoor biedt een inspirerende werkomgeving voor ondernemers die graag in contact komen met andere ondernemers, zzp-ers of freelancers. Zo is er een woonkeuken gerealiseerd waar je als huurder kunt genieten van een goede kop koffie en volledig verzorgde lunch en heeft het kantoor een groot social hart waar huurders samenkomen. Er staat elke dag een serviceteam voor jou klaar om dagelijkse zaken van je over te nemen. Zo kun je je volledig richten op jouw business. 

Voors

Tegens

De omgeving van Roggestraat 111, Apeldoorn

Het kantoor ligt op loopafstand van NS-station Apeldoorn en heeft meerdere bushaltes in de directe omgeving. Daarnaast zijn de snelwegen A1 en A50 in ruim 10 minuten te bereiken met eigen vervoer. Het kantoor is dus met alle soorten vervoer uitstekend bereikbaar.

Wat onze klanten zeggen over Roggestraat 111

Roggestraat 111 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/apeldoorn/roggestraat-111

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Adres klopte niet, het is nr. 111, dus dat was vervelend omdat je op elkaar staat te wachten! Mooie locatie, creatieve inrichting, overal aan gedacht, parkeerplaatsen wel een probleem.
Roggestraat 111 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/apeldoorn/roggestraat-111

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Gebouw/locatie was in de verbouwing. Dit zou voltooid zijn tegen de tijd dat wij er eventueel gebruik van zouden maken. Visie en opzet is goed en zouden passen bij de aard van onze activiteiten. Rondleiding en uitleg waren duidelijk en transparant. Helaas ligt deze locatie qua kosten net boven ons maximum. Daarbij voldoen wij niet aan de eis dat tenminste 90% van onze inkomsten btw gerelateerd zou moeten zijn.

Schrijf een beoordeling over Roggestraat 111

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Apeldoorn

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92