Kantoorruimte Apeldoorn, Prins Willem-Alexanderlaan 705

Oppervlakte:
10m2 tot 49m2
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Prins Willem-Alexanderlaan 705, Apeldoorn

Flexibele kantoorruimtes, flexplekken en deelkantoren te huur in het centrum van Apeldoorn. Dit kantoor is werkelijk van alle gemakken voorzien en qua uitstraling zeer modern. Vanwege de look & feel in het kantoorgebouw is dit de ideale locatie om klanten te ontvangen. De voor verhuur beschikbare ruimtes zijn minimaal 20 m2 en mogelijk in zowel gemeubileerde als ongemeubileerde staat. Bovendien beschikt het kantoor over vergaderzalen en coachruimten waar je gebruik van kunt maken. Op de begane grond vind je een coffee corner, hier kun je heerlijke koffie halen. Er is 24-7 toegang en beveiliging aanwezig. Als je op zoek bent naar een kantoor met flexibele contractmogelijkheden en alle faciliteiten die je kunt bedenken is dit wat voor jou. Het is ook mogelijk om hier een virtueel kantoor te starten en gebruik te maken van de telefoonservice.

Voors

Tegens

De omgeving van Prins Willem-Alexanderlaan 705, Apeldoorn

Dit kantoor is zeer centraal gelegen in Apeldoorn en bevindt zich aan een kruispunt op de Willem-Alexanderlaan. Op loopafstand van het kantoor zijn diverse winkels en horecagelegenheden gelegen. Als je veel klanten in Oost Nederland hebt is deze locatie perfect. Apeldoorn heeft hier een bijzonder goede centrale ligging, met snelwegen die zich verspreiden door heel Nederland. 

De bereikbaarheid is echt uitstekend, of je nu met het openbaar vervoer of eigen vervoer reist. De toegangswegen naar de snelweg liggen voor de deur van het kantoorgebouw, dus van en naar kantoor reizen kan geen probleem zijn. Eenmaal bij het kantoor aangekomen kun je direct parkeren op het afgesloten parkeerterrein. Wanneer je liever met het openbaar vervoer reist is dit kantoor ook ideaal gelegen. Je loopt binnen enkele minuten naar het treinstation van Apeldoorn.

Wat onze klanten zeggen over Prins Willem-Alexanderlaan 705

Prins Willem-Alexanderlaan 705 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/apeldoorn/prins-willem-alexanderlaan-705

Rated 4 out of 5

Door op Huurder van 1 werkplekken op Het Rietveld 55A, Apeldoorn

Op de rondleiding door de receptioniste was niets aan te merken. Het gebouw ziet er ook goed uit en de faciliteiten zijn goed. Uiteraard is ook van belang dat er gesproken kan worden over de financiele voorwaarden, maar de receptioniste wist daar niets van. Cissy Bouwman was er niet en dat vind ik toch echt een slechte beurt helaas. De vier sterren zijn dan ook voor het gebouw en niet voor de verantwoordelijken van de organisatie.
Prins Willem-Alexanderlaan 705 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/apeldoorn/prins-willem-alexanderlaan-705

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Goede locatie, goede ontvangst, betaalbare prijs,

Schrijf een beoordeling over Prins Willem-Alexanderlaan 705

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Apeldoorn

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92