Kantoor te huur: Loolaan 37, Apeldoorn

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
10m2 tot 106m2
ReceptieVergaderzalen

Over dit kantoor op Loolaan 37, Apeldoorn

Het kantoorgebouw is gelegen op een prachtige locatie aan de Loolaan in Apeldoorn. Je kunt in dit kantoor kantoorruimte huren vanaf 10 m2 tot circa 400 m2. Het business center stelt zowel kleine als grotere bedrijven in staat zeer nette kantoorruimte te huren tegen flexibele voorwaarden. Door de kleinschalige opzet is er tussen de huurders onderling regelmatig contact. De kantoorruimten zijn gestoffeerd en kun je geheel naar eigen smaak inrichten. Je kunt in dit kantoor gemakkelijk tussentijds uitbreiden of inkrimpen in kantoorruimte indien gewenst. Daarbij kunt je geheel op maat gebruik maken van de moderne vergaderruimten, de centrale receptie en secretariele ondersteuning. Bij het kantoor zijn een aantal eigen parkeerplaatsen. Tevens kan in de directe omgeving in ruime mate vrij worden geparkeerd. 

Voors

Tegens

De omgeving van Loolaan 37, Apeldoorn

Het kantoor is terug te vinden aan de Loolaan in Apeldoorn. In de directe omgeving van het kantoor zijn diverse winkels, eetgelegenheden en faciliteiten als een atelier, een hotel, een Theater en een Congres te vinden.

De kantoorruimte kent een zeer goede bereikbaarheid. Voor de deur van het kantoor ligt een bushalte met directe verbinding naar het centrum van Apeldoorn. Met de auto kun je via de stadswegen en de uitvalswegen de omliggende rijkswegen A50 en A1 makkelijk bereiken.

Wat onze klanten zeggen over Loolaan 37

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Loolaan 37

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Apeldoorn

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92