Kantoorruimte Apeldoorn, Laan van Malkenschoten 40

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
622m2 tot 622m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Laan van Malkenschoten 40, Apeldoorn

Moderne kantoorruimte te huur aan de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn. Er is in dit kantoorgebouw nog één vleugel te huur van 622 m2 op de derde verdieping! Het indrukwekkende kantoorgebouw beschikt over veel faciliteiten, waaronder meerdere spreekzalen met interactieve televisies, postafhandeling, beveiligingssysteem, coffeecorners en liften. Tevens is er de mogelijkheid om zowel op het eigen terrein als gratis in de buurt van het kantoor te parkeren. Al met al een mooie locatie voor zowel beginnend als ervaren ondernemer.

Voors

Tegens

De omgeving van Laan van Malkenschoten 40, Apeldoorn

Het kantoorgebouw is te vinden aan de Laan van Malkenschoten 40 en maakt deel uit van het FizzionParc in Apeldoorn. Het FizzionParc is een parkachtige omgeving waar veel representatieve bedrijven zijn gevestigd zoals: het hoofdkantoor van Centraal Beheer Achmea en TNO. 

Het kantoor heeft een zeer goede bereikbaarheid. Met eigen vervoer bereik je het kantoorgebouw vanaf de rijkswegen A1 en de A50. Naast het kantoor zijn twee bushaltes met snelle en comfortabele verbindingen naar het NS Station van Apeldoorn te vinden.

Wat onze klanten zeggen over Laan van Malkenschoten 40

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Laan van Malkenschoten 40

Direct en gratis informatie aanvragen

Milou Michael from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Apeldoorn

Milou Michael

m.michael@flexas.nl

+31 85-066 23 95