Kantoorruimte Amsterdam, Willem de Zwijgerlaan 350-352

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
15m2 tot 30m2
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Willem de Zwijgerlaan 350-352, Amsterdam

In dit grote bedrijfsverzamelgebouw te Amsterdam West kun je kantoorruimte en werkplekken huren. Er zijn in dit kantoor veel creatieve ondernemers gevestigd en er wordt onderling veel samengewerkt. Dit komt mede door de open inrichting van de ruimtes en de vele gezamenlijkte ruimtes. De kantoorruimte heeft een industriële uitstraling, met veel licht, een hoog plafond en een prachtige gietvloer. De werkplekken bestaan uit een groot, verstelbaar bureau met comfortabele bureaustoel. Als huurder mag je van alle voorzieningen in het pand gebruik maken. 

Voors

Tegens

De omgeving van Willem de Zwijgerlaan 350-352, Amsterdam

De directe omgeving bestaat uit een mooie mix van wonen en werken. Aan de voorkant van het gebouw zijn met name woningen te vinden en aan de achterkant vind je vooral bedrijven. De bedrijven in de buurt zijn zeer divers van aard, zo zijn er een aantal autogarages, maar ook een jachtwerf en een Bo-rent. De Jan van Galen straat ligt op steenworp afstand van het kantoor, hier zijn verschillende winkels en andere voorzieningen als Cafés en restaurants.

Het kantoor aan de Willem de Zwijgerlaan is, zowel met eigenvervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Met de auto kun je via afslag S103 of S104 in ongeveer 5 minuten op locatie zijn. Dankzij de centrale ligging in Amsterdam West is het bedrijfspand uitstekend te bereiken per fiets. Tram 12 en 14 stoppen op loopafstand van het pand en bus 80 en 82 stoppen recht voor de deur.

Wat onze klanten zeggen over Willem de Zwijgerlaan 350-352

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Willem de Zwijgerlaan 350-352

Direct en gratis informatie aanvragen

Colin Westerneng van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Amsterdam

Colin Westerneng

c.westerneng@flexas.nl

+31 85-043 44 95