Kantoorruimte Amsterdam, Schinkelkade 30

Nog geen reviews geschreven

  • Kantoorruimte huren aan de Schinkelkade in Amsterdam
  • Kantoorruimte huren aan de Schinkelkade in Amsterdam
Oppervlakte:
10m2 tot 130m2
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Schinkelkade 30, Amsterdam

Dit kantoorgebouw in Amsterdam heeft werkplekken te huur aan de Schinkelkade en is vlakbij het Vondelpark gesitueerd. Het kantoor is recentelijk geheel gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Bij het huren van een werkplek krijg je een plek aan een lange tafel, een stoel en een kluisje. Tevens mag je bij het huren van een werkplek gebruik maken van gratis koffie en thee, een gezamenlijk ontbijt op maandag, gratis yogales, een hardloopclub, workshops en de vergaderruimte. Het kantoor is een echte community, dit houdt in dat alles in overleg gaat en dus harmonieus verloopt. 

Voors

Tegens

De omgeving van Schinkelkade 30, Amsterdam

Het kantoorgebouw ligt tussen stadsdeel Amsterdam West en Oud Zuid, waardoor er een mooie mix van zowel zakelijke als casual horeca gelegenheden zijn. Bovendien brengt een korte wandeling door het Vondelpark je misschien wel de oplossing voor een probleem dat speelt. De Amstelveenseweg is om de hoek, hier zijn veel verschillende voorzieningen die je mogelijk kunt gebruiken.

Het kantoor is goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wanneer je reist met het OV kun je bij Amsterdam Lelylaan of Amsterdam CS tram 1 pakken en ben je in zo’n 10 minuten op locatie. Met de auto is het kantoorgebouw nog makkelijker te bereiken. Het is ongeveer 2 minuten rijden vanaf de A10 en er is altijd plek om je auto te parkeren.

Wat onze klanten zeggen over Schinkelkade 30

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Schinkelkade 30

Direct en gratis informatie aanvragen

Colin Westerneng van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Amsterdam

Colin Westerneng

c.westerneng@flexas.nl

+31 85-043 44 95