Kantoorruimte Amsterdam, Kraanspoor

Nog geen reviews geschreven

  • kantoorruimte te huur aan de kraanspoor in Amsterdam
  • werkplek aan het kraanspoor
  • kantoorruimte te huur aan de kraanspoor in Amsterdam
  • werkplek aan het kraanspoor
Oppervlakte:
Vergaderzalen

Over dit kantoor op Kraanspoor, Amsterdam

Je kunt nu kantoorruimte huren in één van de meest unieke gebouwen van Amsterdam. Dit kantoor aan het Kraanspoor in Amsterdam Noord heeft nog kantoorruimtes en werkplekken beschikbaar voor verhuur. Dit kantoor is in alle opzichten een bijzondere werkplek. Zo staat het gebouw op palen, steekt het ver boven de omgeving uit en zijn alle wanden volledig van glas. Je ervaart hier echt het gevoel van Amsterdam Noord, dankzij de haven, hijskranen en de NDSM-werf in de directe omgeving. Eenmaal in het kantoor geniet je een prachtig uitzicht over het IJ en een uniek vormgegeven ruimte. Een echte aanrader voor bedrijven die op een inspirerende en goed bereikbare locatie willen werken.

In het kantoor is bovendien een bedrijfsrestaurant, business lounge en er zijn diverse vergaderruimtes.

Voors

Tegens

De omgeving van Kraanspoor, Amsterdam

In het kantoor aan het Kraanspoor zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd. Ook in de omgeving zijn diverse mooie bedrijven te vinden, onder andere Red Bull, Shell en MTV. Verder vind je in de omgeving meerdere restaurants. Loetje aan het IJ bevindt zich direct naast het kantoor en de NDSM pier biedt daarbij ook nog eens een aantal heerlijke restaurants aan die je kunt opzoeken voor een zakelijke lunch of diner.

De kantoorruimte is uitstekend te bereiken vanaf Amsterdam CS pak je de pont en loop je in 5-8 minuten naar het kantoor. Het is ook mogelijk om de pont vanaf de Houthavens te pakken! Met de auto is dit kantoor ook eenvoudig te bereiken. Zowel vanaf de A10 als de IJ-tunnel ben je er binnen 10 minuten.

Wat onze klanten zeggen over Kraanspoor

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Kraanspoor

Direct en gratis informatie aanvragen

Emiel Wegman from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Amsterdam

Emiel Wegman

e.wegman@flexas.nl

+31 85 043 44 99