Kantoor te huur: KNSM-laan 113, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
37m2 tot 37m2
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op KNSM-laan 113, Amsterdam

Ben je op zoek naar een kantoorruimte om te huren op een unieke locatie in Amsterdam? Aan het IJ, op het Java-Eiland, in Amsterdam Zeeburg is een kantoorruimte van 37m² beschikbaar. De ruimte biedt plek tot 6 personen. Er zijn bureaus aanwezig maar je kunt ook je eigen meubels meenemen.

Het kantoor heeft grote ramen waardoor er veel licht binnenvalt. De lichte houten elementen maken deze ruimte extra licht. Als je een vergadering wilt uitvoeren kun je ter plekke vergaderruimte boeken. Wanneer het mooi weer is, en tijdens warme zomerdagen, kun je op het terras aan het IJ genieten van het zonnetje. Bestel meteen een lekkere koffie bij de Koffiejongens. 

Voors

Tegens

De omgeving van KNSM-laan 113, Amsterdam

Op het centraal gelegen Java-Eiland vind je deze kantoorruimte in een prachtig pand, direct aan het IJ. Er stoppen een tram en een bus voor de deur. Met de bus bereik je in no-time het Centraal Station van Amsterdam. De tram brengt je naar het centrum van de stad. Bovendien kun je hier het pontje nemen naar Amsterdam-Noord. Met de auto rijd je vanaf de A10, via afslag Zeeburg, zo de KNSM-laan op.

Wat onze klanten zeggen over KNSM-laan 113

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over KNSM-laan 113

Direct en gratis informatie aanvragen

Kantoorruimte-specialist in Amsterdam

Didier Paardekooper

d.paardekooper@flexas.nl

+31 85-066 23 90