Kantoor te huur: John M. Keynesplein 10, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
200m2 tot 2 000m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op John M. Keynesplein 10, Amsterdam

Altijd al een kantoorruimte willen huren in een modern mooi vormgegeven kantoor op een goed bereikbare locatie? In dit kantoor aan het Keynesplein op het Riekerpolder Businesspark te Amsterdam is nog kantoorruimte beschikbaar. Dit kantoor is bijzonder strategisch gelegen tussen Schiphol en de Zuidas op de spliting van de A10 en de A4. De kantoorruimte zelf is modern, licht en geniet dankzij de grote hoeveelheid ramen een goede daglichtinval. Dit kantoor is ideaal voor zowel internatonaal georienteerde bedrijven als jonge organisaties die graag in een dynamische omgeving willen werken. Je kan een kantoorruimte vanaf 200 m2 huren.

Voors

Tegens

De omgeving van John M. Keynesplein 10, Amsterdam

De kantoorruimte bevindt zich aan het Keynespleint in Amsterdam. In het gebied zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals Price Waterhouse Coopers, Maxeda, IBM en Mexx. Naast het complex ligt het Artemis Hotel, met onder andere uitgebreide restaurant-, congres- en vergaderfaciliteiten.

De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Via de A10, afslag Sloten (S107), of via de A4 afslag Sloten. Tevens is de A9 binnen enkele minuten bereikbaar. Schiphol is binnen een kwartier per auto te bereiken. In de directe nabijheid bevinden zich bushaltes met diverse bestemmingen en metrostation Henk Sneevlietweg  ligt op loopafstand. Op het kantorenterrein rijdt de shuttlebus “Rieker Circle Line”. De Rieker Circle Line verbindt het bedrijventerrein met metrostation Henk Sneevlietpweg.

Wat onze klanten zeggen over John M. Keynesplein 10

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over John M. Keynesplein 10

Direct en gratis informatie aanvragen

Kantoorruimte-specialist in Amsterdam

Didier Paardekooper

d.paardekooper@flexas.nl

+31 85-066 23 90