Kantoorruimte Amsterdam, Herengracht 499

Oppervlakte:
10m2 tot 1 300m2
ReceptieVergaderzalen

Over dit kantoor op Herengracht 499, Amsterdam

Een geweldig kantoor huren in hartje Amsterdam? Dan denk je aan een kantoor aan de Grachtengordel natuurlijk. Aan de Herengracht is een prachtig kantoorpand te huur. Dit grachtenpand in de Gouden Bocht is voor ieder bedrijf een representatief kantoor. Je komt binnen via een van de twee entrees en van binnen is het gebouw mooi licht. Dit zorgt voor een fijne werkomgeving voor jou en je werknemers. Daarnaast brengt de locatie van dit pand veel mogelijkheden.

Voors

Tegens

De omgeving van Herengracht 499, Amsterdam

In de nabije omgeving van dit kantoorpand zijn veel restaurants, bars en hotels om de hoek van het kantoor. Daarnaast zijn ook de Dam, Muntplein en diverse winkels te voet bereikbaar. Het openbaar vervoer brengt je snel naar de bestemming. Tramhalte Muntplein is slechts 2 minuten lopen. Er zijn diverse directe tramverbindingen met het Centraal station en met de bus ben je snel op in Amsterdam Zuid en het centrum van Amsterdam. Met de auto kom je via de Vijzelstraat bij het pand.

Wat onze klanten zeggen over Herengracht 499

Herengracht 499 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/amsterdam/herengracht-499

Rated 4 out of 5

Door op Huurder van 4 werkplekken op Weesperstraat, Amsterdam

Heel mooi pand, goede informatieve en enthousiaste tour. Hele mooie inrichting, kunst en prachtige tuin. Alleen voor onze plannen was de tweepersoons ruimte iets te klein.

Schrijf een beoordeling over Herengracht 499

Direct en gratis informatie aanvragen

Colin Westerneng van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Amsterdam

Colin Westerneng

c.westerneng@flexas.nl

+31 85-043 44 95