Kantoorruimte Amsterdam Zuidoost, Hettenheuvelweg 12

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
77m2 tot 922m2
24 uur toegang

Over dit kantoor op Hettenheuvelweg 12, Amsterdam Zuidoost

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam ZuidoostIn dit moderne kantoorgebouw aan de Hettenheuvelweg in Amsterdam Zuidoost is kantoorruimte te huur. Er is 922 m2 beschikbaar voor verhuur en er is deelverhuur mogelijk vanaf 77 m2 in het kantoor. Het kantoorgebouw is zeer goed verzorgd en is onder andere voorzien van toiletgroepen, pantry's, mechanische ventilatie, systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, kabelgoten voorzien van elektra en parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voors

Tegens

De omgeving van Hettenheuvelweg 12, Amsterdam Zuidoost

Het kantoor is te vinden aan de Hettenheuvelweg in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost heeft zich gemanifisteerd als het zakencentrum van Amsterdam. Hier hebben vooraanstaande bedrijven zoals: ABN Amro, NUON en ING hun hoofdkantoor gevestigd. In de nabije omgeving van het kantoor vind je diverse winkelvoorzieningen bij de Arena Boulevard en de Amsterdamse Poort.

De bereikbaarheid van het kantoor is per auto zeer goed. Vanaf de snelwegen A2, A9 en de A10 bereik je het pand gemakkelijk en snel. De bereikbaarheid per openbaar is eveneens zeer goed. De bus- en metrostation Bullewijk en NS station Bijlmer liggen op loopafstand van het kantoor.

Wat onze klanten zeggen over Hettenheuvelweg 12

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Hettenheuvelweg 12

Direct en gratis informatie aanvragen

Colin Westerneng van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Amsterdam Zuidoost

Colin Westerneng

c.westerneng@flexas.nl

+31 85-043 44 95