Kantoorruimte Almere, Veluwezoom 1-5

Oppervlakte:
20m2 tot 14 000m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Veluwezoom 1-5, Almere

Compleet ingerichte kantoorruimte te huur aan de Veluwezoom 1-5 in Almere. In het kantoorpand zijn zeer representatieve kantoorruimte, flexibele werkplekken en vergaderruimte te huur. Deze kantoorruimte, vergaderruimte en werkplekken zijn modern ingericht en hebben een luxe uitstraling. Er kan al vanaf 7 m2 een werkplek tot 109 m2 kantoorruimte worden gehuurd in het kantoorgebouw.  In het kantoorpand zijn ook andere bedrijven gevestigd zoals: een elektronicamultinational, een wereldwijde distributeur van producten voor de gezondheidszorg en een werelwijde leider in de voedingsmiddelenindustrie.

Voors

Tegens

De omgeving van Veluwezoom 1-5, Almere

Het opvallende kantoorgebouw bevindt zich aan de Veluwezoom 1-5 op het snel groeiende zakendistricht Veluwsekant-West in Almere. In de directe omgeving zijn veel autobedrijven, een Van Der Valk hotel en het groene Waterlandsebos te vinden.

De bereikbaarheid van het kantoor is uitstekend. Het kantoorpand ligt pal naast de op- en afrit van de A6 en de N305. Hierdoor is het kantoor prima te bereiken met eigen vervoer. Op een loopafstand van circa zes minuten van het kantoorgebouw zijn verschillende bushaltes met meerdere buslijnen naar Almere Stad te vinden.

Wat onze klanten zeggen over Veluwezoom 1-5

Veluwezoom 1-5 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/almere/veluwezoom-1-5

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Nette presentatie door vriendelijke dame, Ondanks de verbouwing een goed beeld kunnen krijgen. Koffie was heerlijk en verrast door de prijzen.

Schrijf een beoordeling over Veluwezoom 1-5

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Almere

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92