Kantoorruimte Almere, Randstad 2110

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
142m2 tot 142m2
24 uur toegangVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op Randstad 2110, Almere

Snel en gemakkelijk kantoorruimte huren zonder omwegen in Almere? Dat is aangenaam zaken doen! Aanpassingen om uw huurgemak te vergroten worden gerealiseerd. Geschikt voor ondernemers met een duidelijke visie en huren met duidelijke communicatie. Onder afwijkende condities ook flexibel huren mogelijk met een maandelijks opzegbaar contract. Beschikbaar: 142 m2 kantoorruimte met uitzicht op Almere WTC. Deze ruimte is anders dan het gebruikelijke; voorzien van een massief houten vloer. Strak ik de lak, trendy en flexibel in te delen tot maximaal 3 afzonderlijke ruimtes. Specifieke wensen kunnen worden gerealiseerd. 

Voors

Tegens

De omgeving van Randstad 2110, Almere

Het kantoor bevindt zich aan de Randstad 21-10 in het centrum van Almere. Het gebied rondom het kantoor kenmerkt zich door de ruime toegangswegen en de hoogwaardige kantoorgebouwen die in de buurt zijn gevestigd. Verder is er op 13 minuten loopafstand het winkelgebied van Almere te vinden.

De bereikbaarheid van het kantoor is uitstekend. Het kantoorgebouw ligt aan de s103, welk makkelijk te bereiken is, met eigen vervoer, vanaf de A6. Het Station van Almere Centrum is te vinden op circa 13 minuten loopafstand van het kantoor. Hiervandaan rijden verschillende treinen en bussen.

Wat onze klanten zeggen over Randstad 2110

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Randstad 2110

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Almere

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92