Kantoorruimte Almere, Randstad 21-10

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
142m2 tot 142m2
24 uur toegangVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op Randstad 21-10, Almere

Te huur gehele eerste etage van zelfstandig en statig kantoorpand, met het stadscentrum en het Almere centraal station op loopafstand! Ruim ondernemen met 142 m2 kantoorruimte met uitzicht op Almere WTC, perfect bereikbaar én met optie parkeerplaatsen op eigen terrein. Uniek is de overstay mogelijkheid, er is namelijk een luxe badkamer aanwezig en moderne keuken met inbouw apparatuur! Het kantoor is kenmerkend door haar grote raampartij en strak massieve houten vloer. Geheel voorzien van LED-verlichting, patch kast met switch, UTP bekabeling door het gehele pand en intercom met deuropener. 

Voors

Tegens

De omgeving van Randstad 21-10, Almere

Het kantoor bevindt zich aan de Randstad 21-10 in het centrum van Almere. Het gebied rondom het kantoor kenmerkt zich door de ruime toegangswegen en de hoogwaardige kantoorgebouwen die in de buurt zijn gevestigd. Verder is er op circa 10 minuten loopafstand het winkelcentrum van Almere te vinden.

De bereikbaarheid van het kantoor is uitstekend. Het kantoorgebouw ligt aan de s103, welk makkelijk te bereiken is, met eigen vervoer, vanaf de A6. Het Station van Almere Centrum is te vinden op circa 5 minuten loopafstand van het kantoor. Hiervandaan rijden verschillende treinen en bussen.

Wat onze klanten zeggen over Randstad 21-10

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Randstad 21-10

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Almere

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92