Kantoorruimte huren in TU-terrein, Eindhoven

Kantoorruimte huren op het TU-Terrein in Eindhoven? Er is een hoge concentratie van technische kennis in de directe omgeving. Bovendien is er een park op loopafstand, direct naast het terrein van de universiteit. Kortom: een bijzonder interessante locatie om een kantoorruimte te huren. Voornamelijk voor organisaties die veel met studenten werken en voor organisaties die studenten als doelgroep of afzetmarkt hebben. Zoek je een kantoorruimte op het TU-Terrein? Bekijk dan de kantoorruimtes die wij hier aanbieden. Zit het ideale kantoor er niet tussen? Laat je dan helpen door één van onze specialisten in Eindhoven, want met ons uitgebreide netwerk vinden wij voor ieder bedrijf het perfecte kantoor!

Kantoorruimte huren in de buurt van Eindhoven TU-Terrein?

Kantoorruimte huren Eindhoven - Kantoorruimte Eindhoven Centrum - Kantoorruimte Eindhoven Airport - Kantoorruimte Woensel-Noord

Bereikbaarheid TU-terrein Eindhoven

Het TU-Terrein van Eindhoven bevindt zich in het centrum van Eindhoven, op zo'n acht minuten loopafstand vanaf NS-station Eindhoven. Het terrein is dus eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer.

"Jouw persoonlijke online kKantoorruimtespecialist in Eindhoven"
9.0 / 10 | | 1438 reviews