Kantoorruimte huren in Roosendaal

Door de strategische ligging van Roosendaal langs de A17 en A58 en als laatste treinstation voor de grens van België heeft Roosendaal een belangrijke internationale logistieke functie. Roosendaal ligt tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen. Hierdoor vestigen zich veel logistieke en transportbedrijven in Roosendaal. Zo is het distributiecentrum van Primark hier onder andere gevestigd. Roosendaal heeft 5 grote bedrijventerreinen: Borchwerf, Het Spectrum, Majoppveld-Noord, Mojoppveld-Zuid en Vijfhuizenberg. Bedrijventerrein Borchwerf is hiervan de grootste. 

Kantoorruimte huren in de buurt van Roosendaal?

Kantoorruimte Bergen op Zoom - Kantoorruimte Rotterdam - Kantoorruimte Den Haag - Kantoorruimte Breda - Kantoorruimte Dordrecht

Waarom kantoorruimte huren in Roosendaal?

Roosendaal is strategisch gelegen tegen de grens van België aan. Roosendaal heeft multimodale bedrijventerreinen die verbonden zijn met de spoorlijn Rotterdam-Antwerpen/Vlissingen en Roosendaal heeft havenfaciliteiten aan de Roosendaalse Vliet. Roosendaal is zowel geschikt voor grote internationale bedrijven als kleine lokale ondernemers. Roosendaal heeft een directe aansluiting op de A17. Hierdoor hebben veel logistieke dienstverleners zich in Roosendaal gevestigd. Het meest noorderlijke bedrijventerrein, Borchweg-Noord, vlakbij de Gastelse Weg, kent een meer kleinschalig karakter waar je veel bedrijfsverzamelgebouwen vindt. 

"Jouw persoonlijke online kKantoorruimtespecialist"
9.0 / 10 | | 1159 reviews