COVID-19: bezichtigingen gaan door met de juiste afstandsmaatregelen. 80% van de kantoren zijn flexibel te huren.

Kantoorruimte huren Maastricht

Kantoorruimte huren in Maastricht? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden verschillende kantoorruimtes aan in Maastricht. Zo kun je bijvoorbeeld een kantoorruimte huren in een bedrijfsverzamelgebouw of  in een full-service business center. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons conventioneel te huren en je onderneming te vestigen in een eigen kantoor.

Kantoorruimte huren in de buurt van Maastricht?

Kantoorruimte Heerlen - Kantoorruimte Sittard - Kantoorruimte Valkenburg - Kantoorruimte Beek - Kantoorruimte Kerkrade

Inwoners en bedrijvigheid

De hoofdstad van de provincie Limburg telt net geen 122.000 inwoners. Maastricht is één van de oudste steden van Nederland. Al twintig eeuwen wordt deze stad continu bewoond. Maastricht is van oudsher een industriestad, door de automatiseringsslag is de werkgelegenheid in deze sector afgenomen en is meer ingezet op de ontwikkeling van kenniseconomie. De stad trekt jaarlijks ruim 3.000.000 toeristen, daarom zijn restaurants, hotels en detailhandel sterk vertegenwoordigd.

Bereikbaarheid kantoren Maastricht

De gemeent Maastricht stimuleert het gebruik van fiets en OV in de stad, om zo onder andere de leefbaarheid te verbeteren. Er wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van duidelijk gescheiden wegen, zodat auto's en fietsers geen last van elkaar hebben. De stad kent een grens van het aantal auto's dat het aan kan. Er is door de gemeente Maastricht gekozen voor een maximumcapaciteit aan parkeerplekken. Dit wil echter niet zeggen dat de bereikbaarhaad slechter wordt door de ingrepen van de gemeente. Zij verbeteren met deze projecten juist de bereikbaarheid van Maastricht. 

Stadsdelen

Maastricht bestaat vijf officiële stadsdelen, die vervolgens weer zijn onderverdeeld in wijken. Maastricht Centrum, Maastricht Zuid-Oost, Maastricht Noord-West, Maastricht Noord-Oost en Maastricht Zuid-West
 

"Jouw persoonlijke online kKantoorruimtespecialist"
9.0 / 10 | | 1229 reviews