COVID-19: bezichtigingen gaan door met de juiste afstandsmaatregelen. 80% van de kantoren zijn flexibel te huren.

Kantoorruimte huren in Hengelo

Kantoorruimte huren in Hengelo? In Hengelo zijn verschillende plekken waar je een kantoorruimte kunt huren. Ben je op zoek naar een locatie voor je onderneming? Bekijk de kaart met de verschillende vestigingslocaties. Er zijn ook verschillende bedrijfsverzamelgebouwen.

Kantoorruimte huren in de buurt van Hengelo?

Kantoorruimte Enschede - Kantoorruimte Almelo - Kantoorruimte Doetinchem - Kantoorruimte Deventer - Kantoorruimte Apeldoorn

Inwoners en bedrijvigheid

De gemeente Hengelo telt ongeveer 81.000 inwoners en ligt in de provincie Overijssel en landstreek Twente. Hengelo is na Enschede de grootste stad in Twente. Hengelo wordt ook wel gezien als een (voormalige) industriestad. Veel technische industrie is van oudsher gevestigd in Hengelo. In de volksmond wordt Hengelo ook wel aangeduid met de naam 'metaalstad'.

Bereikbaarheid kantoren in Hengelo

Hengelo is het verkeers- en vervoersknooppunt van de regio Twente en het ligt aan twee grote snelwegen: de A1 en de A35. Daarnaast ligt het aan een internationaal spoorwegennet en aan het Twentekanaal. Hengelo is een stad van goede verbindingen. Centraal Station Twente is het belangrijkste station voor vervoer per spoor. Hier wordt de Randstad verbonden met grootstedelijke gebieden in Duitsland en Oost-Europa. Zo stap je hier rechtstreeks op de trein naar een wereldstad zoals Berlijn.

"Jouw persoonlijke online kKantoorruimtespecialist"
9.0 / 10 | | 1211 reviews