Kantoorruimte huren Dordrecht

Kantoorruimte huren Dordrecht? Dordrecht biedt veel perspectief om je bedrijf te vestigen. Er zijn verschillende objecten, zo kun je in Dordrecht bijvoorbeeld een afgesloten kantoorruimte huren of een kantoor met een open vloer. Bij Flexas.nl ben je aan het juiste adres!

Inwoners en bedrijvigheid

Dordrecht is een stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad kent zo'n 120.000 inwoners. Steeds meer ondernemers komen naar Dordrecht om een kantoorruimte te huren. Dit zorgt voor een betere economie én de bedrijvigheid wordt gestimuleerd. Er zijn een aantal branches die zich opzichtig ontwikkelen in Dordrecht. Dit zijn bijvoorbeeld de zorgsector, cultureel-toeristische- en de nautisch-technische sector. De Merwedehaven en het Zeehavengebied zijn de belangrijkste industriële gebieden van Dordrecht. Gezamenlijk is hier oppervlakte van ongeveer 350 hectare aan bedrijventerrein. Volgens de website Zoover heeft de binnenstad van Dordrecht één van de mooiste havens van Nederland.

Bereikbaarheid kantoren Dordrecht

De kantoorruimten zijn goed bereikbaar. De stad ligt bij de A16, langs de rivier en bij het treinstation Dordrecht. Het oostelijke deel van Dordrecht kan worden bereikt per auto vanaf de N3. Vanuit Rotterdam loopt de A15 die uitkomt op de A16, hierdoor kun je je kantoor ook bereiken vanuit Rotterdam en omstreken. 

"Jouw persoonlijke online kKantoorruimtespecialist"
9.0 / 10 | | 1157 reviews