Kantoorruimte Assen. Vergelijk al onze kantoren in Assen.

Assen is zeer centraal gelegen in het noorden van Nederland met de verbindingen aan de A28 en N33. Niet voor niets is Assen de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. Al ruim 3.400 bedrijven zijn hier gevestigd. Het is een aantrekkelijk vestigingsgebied waar voldoende ruimte is om te werken, te wonen en te leven. Assen heeft hoogwaardige bedrijventerreinen met diverse zakelijke netwerken. Behalve de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid richting o.a. Groningen heeft Assen groen en rust, onderwijs en zorg, maar ook een gezellige binnenstad!

Kantoorruimte huren in de buurt van Assen?

Kantoorruimte Groningen - Kantoorruimte Emmen - Kantoorruimte Heerenveen - Kantoorruimte Leeuwarden - Kantoorruimte Meppel

Waarom kantoorruimte huren in Assen?

Assen is centraal geleden in het noorden van Nederland. Assen is met de ligging aan de A28 en N33 uistekend bereikbaar en nagenoeg geen last van files in en rond de stad. Assen heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer en ligt bovendien nabij Groningen Airport Eelde. De stad maakt onderdeel uit van het Natonaal Stedelijk Netwerk regio Groningen Assen 2030. Het gebied in en om Assen kent gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Het onderwijs in Assen in uitstekend. Assen heeft zeer representatieve en hoogwaardige bedrijventerreinen en kantoorparken met parkmanagement.

Inwoners en bedrijvigheid

Assen heeft circa 67.000 inwoners. Assen is na de Tweede Wereldoorlog in een stroomversnelling geraakt. Door toenemende werkgelegenheid is de stad uitgegroeid tot een groeistad waar je als ondernemer en inwoner vooruit kunt. Het is met drie grote moderne bedrijventerreinen aan aantrekkelijke stad om te ondernemen. Assen is de zuidelijke toegang van het stedelijk netwerk Groningen Assen en is hiermee de toegang tot een regio met ongeveer 500 inwoners. Assen heeft goede verbindingen met grote economische centra in Nederland maar ook noordoost Europa.

"Jouw persoonlijke online kKantoorruimtespecialist"
9.0 / 10 | | 1158 reviews