Kantoorruimte verhuren

Hoe werkt kantoorruimte verhuren via Flexas.nl?

Plaatsing op Flexas.nl

Wil je een kantoorruimte verhuren? Plaats dan kosteloos jouw kantooraanbod op Flexas.nl. Wij genereren dagelijks tientallen aanvragen en brengen jou in contact met bedrijven die zoeken naar kantoorruimte.

Bezichtigingen

De bezichtiging en onderhandeling met de potentiële huurders doe je zelf. Het organiseren van de bezichtiging doet Flexas.nl! Wij staan je tijdens het gehele traject bij.

Afhandeling en kosten

De huurvoorwaarden bespreek je direct met de huurder. Alleen na een succesvolle bemiddeling met huurovereenkomst, rekenen wij eenmalig 10% van de jaarhuur.

Flexas.nl loves vacancy!

Kantoorruimte in de verhuur?

Heb je nog een kantoorruimte beschikbaar voor verhuur? Dan kan je de kantoorruimte het beste aanbieden via Flexas.nl. Wij zijn dé online kantoorruimte-specialist van Nederland. Via onze website genereren wij dagelijks talloze aanvragen van organisaties die op zoek zijn naar een kantoorruimte.

Huurders worden via ons direct met jou als verhuurder in contact gebracht. Samen plannen we de bezichtiging in. Vervolgens leid jij de potentiële huurder rond in de kantoorruimte.

Want wie kent het kantoorgebouw nou beter? Als verhuurder weet je precies wat er allemaal mogelijk is. Jij kent de pluspunten van de kantoorruimte en weet hoe je de potentiële huurder daarmee overtuigt. Na de bezichtiging kun je, geheel zelf en zonder tussenkomst van andere partijen, onderhandelen met de potentiële huurder.

Gedurende dit hele proces blijven wij contact houden met de aanstaande huurder en met jou als verhuurder om alles in goede banen te leiden. Als er vragen zijn, staan wij je graag te woord.

Een kantoorruimte verhuren doe je daarom via Flexas.nl!

*Flexas.nl verwelkomt het aanbod van kantoorruimte in elke stad! Ook als de stad waar jij kantoorruimte beschikbaar hebt er nog niet tussen staat.

Veelgestelde vragen over kantoorruimte verhuren via Flexas.nl

Ik heb een exclusieve opdracht gegeven aan een makelaar. Kan ik dan alsnog mijn kantoor op Flexas.nl plaatsen?

Ja dat kan. In de meeste gevallen is de verhuurder vrij om zelfstandig ook huurders te vinden voor de leegstaande kantoorruimte. In sommige gevallen betaalt de verhuurder de makelaar een (kleine) vergoeding wanneer hij zelfstandig een verhuurtransactie doet.

Ik heb mijn kantoor ook op een andere site staan. Kan ik hem dan alsnog op Flexas.nl plaatsen?

Ja, het is juist verstandig om meerdere kanalen in te schakelen voor de verhuur van jouw kantoorruimte.

Is Flexas.nl aanwezig bij de bezichtiging?

Nee, wij zijn niet aanwezig bij de bezichtiging. Tijdens de bezichtiging leidt de verhuurder de huurder zelf rond door de kantoorruimte. Flexas.nl helpt bij met het plannen van een bezichtiging. Daarnaast zijn wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of hulp.

Wat betekent No cure No Pay?

Wij brengen alleen kosten in rekening wanneer er (aantoonbaar) via Flexas.nl iemand bij jou een kantoorruimte, werkplek of flexplek is gaan huren.

Wat kost het als ik via Flexas.nl mijn kantoor verhuur?

Wij rekenen 10% courtage over de jaarhuur exclusief servicekosten/BTW. Dit brengen wij in rekening wanneer de huurder daadwerkelijk is gaan huren.

Hebben jullie Te Huur borden?

Nee, wij werken uitsluitend online en alleen met onze eigen website Flexas.nl. Wij werken niet met derden om leads te generen voor jouw kantoor.

Stellen jullie huurcontracten op?

De meeste verhuurders/eigenaren willen dit zelf doen, omdat iedereen zijn eigen voorwaarde heeft. Uiteraard is het bespreekbaar dat wij dit voor jou doen.

Wie doet de onderhandeling met de huurder?

Dat ligt er aan. De meeste verhuurders doen dit zelf direct met de huurder. In sommige gevallen zijn wij er bij betrokken. Uiteraard zijn wij in het gehele traject betrokken en bereikbaar voor overleg.