Jeroen Bieshaar

Naam: Jeroen Bieshaar      Leeftijd: 24

Over Jeroen

De leergierige Jeroen werkt sinds februari als junior broker bij Flexas.nl. ‘Iemand die alles wil ontdekken wat er te ontdekken valt’, zo omschrijft hij zichzelf. Jeroen woont sinds vijf jaar in Amsterdam. Als jongen kwam hij vaak naar de stad om zijn oma te bezoeken. Samen wandelden ze over de grachten. Jeroen voelde het al: Amsterdam is een stad die niet slaapt. “Ik hou van nieuwe prikkels. De keuze om naar Amsterdam te verhuizen was daardoor snel gemaakt”, vertelt hij zelf.

Als zoon van een makelaar groeide Jeroen op in het Noord-Hollandse Bergen. Tijdens zijn jeugd ontwikkelde hij door het beroep van zijn vader zijn interesse in de vastgoedmarkt. Jeroen besloot na zijn MBO-opleiding bouwkunde de HBO-opleiding commerciële economie te gaan volgen. “Architectuur behoort tot één van mijn interesses. Ondanks deze interesse in combinatie met mijn interesse in vastgoed, koos ik er voor om commerciële economie te gaan studeren”, laat hij weten.

Jeroen houdt van kickboksen. Daarnaast heeft hij een grote interesse in het organiseren van evenementen. Bij het restaurant van een aantal van zijn vrienden, Hennequin & To, besloot hij de 80 m² lege ruimte in de kelder te gaan gebruiken. Over een aantal weken begint hij met een vriend met het organiseren van een vrijmibo, midden in de Pijp.

Jeroen omschrijft zichzelf als een zelfverzekerd en creatief persoon met een sterk empatisch vermogen. Dit uit zich vooral in gesprekken die hij face to face voert. “Ik vind het fijn om iemands houding te kunnen zien. Dan kun je makkelijker inspelen op wat de ander zegt en wat de ander voelt”. Met zijn creatieve kant denkt Jeroen echter zijn telefonische gesprekken tot een succes te kunnen brengen. Daarnaast heeft hij ruimtelijk inzicht wat goed van pas komt bij het helpen van ondernemers bij het vinden van een kantoor op maat.

Momenteel zit Jeroen in het vierde jaar van zijn studie. Hij studeert bij Flexas.nl af met een onderzoek naar hoe Flexas.nl recurring omzet kan genereren. Na zijn studie wil Jeroen gaan reizen op Bali en door Nieuw-Zeeland. Zijn ambitie is momenteel om daarna een master bestuurskunde te gaan doen. Hij wil de consultancy in. Maar zeker is hij daar nog niet over. “Het kan alle kanten op gaan met mij. Een ding wat ik zeker weet is dat ik wil werken bij een bedrijf dat een groot maatschappelijk belang heeft. Ik wil iets bijdragen aan de wereld, op een positieve manier”.

De keuze van...

Goud of zilver? Goud
Ibiza of Frankrijk? Frankrijk
Winkels of markt? Markt
Volvo of BMW? Volvo
Sportwedstrijden of festivals? Festivals
Zoet of Hartig? Hartig
Theater of bioscoop? Theater
Gelukkig zijn of mooi zijn? Gelukkig zijn
Actie of drama? Actie
Geld of geluk? Geld
Open vloer of eigen kantoor? Open Vloer
Community of netwerken? Netwerken
Conventioneel of modern? Conventioneel